2024. május 19. - Ivó, Milán

Baleset itt is ott is

Gabonát szállító kamion borult fel Pölöske közelében, Zalaegerszegen villanyoszlopnak csapódott egy személyautó, a megye több pontján árokba csúsztak vagy elakadtak járművek a meredekebb domboldalakon szerdán kora reggel - 7 óra után piros riasztás lépett
2009. január 14. szerda 07:40 - Hírextra
Pölöske közelében, Barnakpusztánál egy gabonát szállító kamion borult fel a hajnali órákban, kiemelésénél a tűzoltók segédkeztek. Zalaegerszegen egy személyautó a belvárosban villanyoszlopnak csapódott, a sofőr sérüléseit a mentők látták el - tájékoztatta az MTI-t a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese, hozzátéve, hogy a felfagyott utak miatt a tűzoltóknak is komoly nehézséget okoz a balesetek megközelítése.

A Magyar Közút Kht. dél-dunántúli régiójának főmérnöke elmondta: Nagykanizsa és Letenye térségében már éjfél óta szórják a főutakat, de ennek ellenére nagyon nehéz a közlekedés. A mellékutakon, ahová csak később tudnak eljutni az embereik, különösen veszélyes az autózás - hívta fel a figyelmet Kis István. Hozzátette: a megye több pontjáról is jelezték, hogy könnyebb balesetek történtek, autók csúsztak árokba, illetve a tejet, kenyeret szállító járművek elakadtak az emelkedőkön.

A Magyar Közút Kht. észak-dunántúli ügyeletén az MTI-vel azt közölték, hogy Zala megye északi részén a főutak nagyobb részét lesózták, gépeik folyamatosan dolgoznak, de a mellékutak itt is igen csúszósak a ráfagyott csapadék miatt.

Hasonló gondokról számolt be az Állami Autópálya-kezelő Zrt. eszteregnyei üzemmérnökségének ügyeletese is, aki elmondta, hogy kedd este óta dolgoznak gépeikkel, de nagyon változó a közlekedési helyzet az M7-es autópályán és az M70-es autóúton. Zalakomárnál, a Budapest felé vezető oldalon több kamion is összeütközött, ezért a főváros felé leállt a forgalom.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását