2024. április 20. - Tivadar

Ördög Nóri hamar félrelépett

Megdöbbentő vallomást tett Ördög Nóriék egyik közeli barátja a már hetek óta húzódó szerelmi háromszög ügyében. Elmesélte, hogy Nóri nem sokáig „húzta” a házasság igáját, hamar félrenézett.
2009. január 13. kedd 18:15 - Brü
A közeli barát meglepő őszinteséggel számolt be a házaspár viselt dolgairól elmondta, hogy a szakításukat megelőző hét évben minden rendben volt köztük, csupán egyszer tartottak pár hónapos mosolyszünetet, de ezalatt sem bírták egymás nélkül, így újra összejöttek.

Ezután kapcsolatuk olyan komolyra fordult, hogy Kristóf nem habozott megkérni Nóra kezét. Sőt még az esküvő körüli széles hírverést is elviselte, csakhogy felesége kedvében járjon. Ekkor, mint azt a közelálló barát elmondta Nórival madarat lehetett fogatni a boldogságtól, tíz centivel a föld fölött járt, távoli terveket szövögettek, gyereksírásról álmodtak.

A mézeshetek után Kristóf rögtön munkába állt, elutazott Argentínába, a Celeb vagyok, ments ki innen forgatására. Ekkor még a barátok sem sejtették, hogy az ötven napos munka befejezése után, Kristóf hazatértével, már valami nem fog stimmelni a kettejük kapcsolatában. A férj elkezdett gyanakodni, arra, hogy felesége mással is összekerült.

Az igazság hamarjában ki is derült. Nóra már két hónappal a házasságkötésük után összejött az aktfotós Nánásival. Románcukat megpróbálta eltitkolni férje elől, de pechjére lebukott. Ekkor Kristóf megkérte, hogy költözzön el közös otthonukból. Az ezt követő események más széles körben ismertek: Nóra két héttel az inflagranti után Miamiba utazott szeretőjével.

A megcsalt férj ezúttal sem kívánta kommentálni a történetet.
Forrás: hirextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását