2024. június 16. - Jusztin

Már megint felfújta a média

Barack Obama amerikai elnök nem fogott kezet Silvio Berusconi olasz kormányfővel, a G8 csúcson. Sokak szerint ez azért történt, mert Berlusconi nőügyei miatt vállalhatatlan lett, pedig csak nem vette észre a gesztust.
2009. július 10. péntek 13:15 - HírExtra
Berlusconi nőiügyei és szexbotrányai már az egész világot felverték, főleg hogy a First Lady-ket a G8-on felesége helyett aktképeiről elhíresült minisztere fogadta - akivel egyébként elég jóban van. Most pedig az kavarta fel a port, hogy Obama egyszerűen nem fogadta el Berlusconi kézfogási gesztusát, aki így égett egy nagyot. Az olasz újságok szerint Berlusconi annyira vállalhatatlan lett nemzetközi szinten nőügyei miatt, hogy már a kézfogás is ciki vele - ám sokkal valószínűbb, hogy egy félreértésről van szó.

A közölt négy fénykép alapján az egész úgy indult, hogy Obama előre lépett, miközben fogadta az oldalról érkező Berlusconit, ám testét kissé Berlusconi felé fordította, mire jobb keze a miniszterelnök felé lendült. Mivel Berlusconi pont a kéz irányába nézett, ezért könnyen vélhette azt egy kézfogási gesztus-kísérletnek, így nyúlt is a kézért. Csakhogy a járás természetessége folytán Obama keze visszalendült, mire Berlusconié odaért volna, így a miniszterelnök kínos vigyorral húzta vissza sajátját is. Ám olybá tűnik, ebből az egészből Obama semmit sem vett észre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását