2024. május 19. - Ivó, Milán

Majdnem beledöglött a melóba a magyar légiós

Vadócz Krisztián, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása úgy érzi, pályafutása legdurvább hetét hagyta maga mögött. A spanyol élvonalban sereghajtó Osasuna futballistája hét nap alatt végigjátszotta a Sevilla, az Athletic Bilbao és a Barcelona elleni
2009. január 12. hétfő 17:05 - Hírextra
"Ha tovább tart a bizalom, akkor következő vasárnapig még jön a Bilbao, Real Madrid duó is" - mondta Vadócz a pepsifoci.hu című internetes oldalnak.

Vadócz elmondta, hogy ketten várnak még beugrásra az ő posztján és úgy gondolja, ilyen terhelés mellett szükség van a rotációra, mert nehéz ezt a terhelést bírni, de úgy számol, az egyik meccsen pályára léphet.

A Barcelona ellen vasárnap hazai pályán 3-2-re elveszített összecsapásról a játékos azt mondta, hogy az első félidőben a Barcelona irányított, a másodikban már jobb teljesítményt nyújtott az Osasuna.
"Sokkal jobb felfogásban játszottunk, és gyakrabban találkoztunk mi is emberrel a középpályán, több volt a labdaszerzés. Jó meccs volt, közel voltunk egy nagy bravúrhoz, aztán egy kisebbhez is, de végül nem lett a dologból semmi. Ettől függetlenül nem vagyok csalódott, mert az ilyen meccseknek van értelme. A csapat megmutatta, hogy mire képes, és szerintem látszik, hogy egyre jobban összeállunk."

Vadóczék 0-1-ről fordítottak 2-1-re, a 80. és 85. percben kapott újabb gólokkal azonban 3-2-es vereséget szenvedtek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását