2022. január 29. - Adél

Polgár Zsuzsa híres pornóvideója

Polgár Zsuzsa pornót terjesztett az interneten – robbant a hír az Amerikában élő magyar „sakknagyasszonyról”. Férjével, Paul Trounggal már az amerikai sakkszövetségben sem kívánatos személyek. Polgárék persze lejáratásról beszélnek ̵
2009. január 8. csütörtök 12:50 - Gedei Szilárd
Sakk! Mégpedig az Egyesült Államok sakkszövetsége adta a Polgár-házaspárnak. A híres-neves Polgár-nővérek (Zsuzsa, Judit és Zsófia) alkotta sakkcsalád legidősebb nővére már évek óta New Yorkban él, és megszerezte az amerikai állampolgárságot is. Idilli családi életet él amerikai férjével, mégsem teljesen nyugodt az élete. Tavaly óta ugyanis folyamatos csatározásokkal, botrányokkal hívják föl magukra a figyelmet.

Vezérek és parasztok

Pedig Polgár Zsuzsa huszonegy évesen már sakk olimpiai bajnoknak mondhatta magát, s azóta is a legjobb női sakkozónak tartják szerte a világon – a Tengerentúlon egyszer még a világ legokosabb nőjének is megválasztották. Nem egyszerű tehát felfogni, hogy mi vezetett odáig Zsuzsa életében, hogy ma már azzal is vádolják: egy lejáratókampány részeként obszcén üzeneteket és egy szex-DVD reklámját töltötte föl a netre egy olyan sakkozó nevében, aki szintén a Polgár által betöltött szövetségi elnökségi helyre pályázott.

Ezt pedig Amerikában is úgy hívják, hogy érdekellentét. A másik fél – bizonyos Sam Sloan – ezek után vádolta meg azzal Polgárékat, hogy a nevében pajzánkodtak az interneten. Csakhogy a remekül működő amerikai igazságszolgáltatás már eleve Sloan keresetét is elutasította az üggyel kapcsolatban. Az USA sakkszövetsége viszont elkezdett vizsgálódni, és rábukkant egy újabb sötét lóra.

Három sötét paci pedig már túl sok egy sakktáblán, főleg ha maguk alá piszkítanak.

Kiderült ugyanis, hogy a szerencsétlen Sam barátunkat lejárató üzeneteket egy olyan számítógépről küldték, melynek az IP címe hogy-hogy nem hasonlít Polgár férjéére. Sőt Zsuzsa hitelkártyája is a képbe került, a szövetség szerint nem ártatlan sakk oktatóvideókat fizettek azzal a kártyával…

Ki fizette ki a szexvideót?

- Az egész arról szól, hogy megpróbálnak megrágalmazni – védekezett a Népszabadságban Polgár Zsuzsa. – Mégpedig ugyanazok az emberek, akikkel szemben annak idején elindultunk, és akik akkor azzal jöttek: nőnek, külföldinek nincs köztünk helye, menjenek oda, ahonnan jöttek! Mi meg akarjuk tisztítani a szövetséget a gusztustalan, piszkos politikától - nyilatkozta kissé felháborodottan Polgár. Az újabb gyanúsítgatást azonban kikérte magának. – Bízom benne, hogy a bíróság tisztáz és igazol bennünket – tette még hozzá a magyar „sakk-királynő”.

Ez viszont még nem minden! Perekből ugyanis nincs hiány: a szövetség és ügyvédi irodájuk, a Kronenberger cég közötti bizalmas levélváltást is kiszivárogtatta valaki – persze, hogy ezzel is Polgárékat vádolják, akik természetesen szintén cáfolnak.

A játszma tehát még a legkevésbé sem ért véget, de az első látásra is kitűnik: mindkét fél, a sakkszervezet és a Polgár-lány is elég jó védőjátékos, így nehéz lesz a bíróságon győzelmet aratniuk. Ráadásul a remi nehezen elképzelhető.

Szerettük volna a Polgár-család Magyarországon élő tagjait is megkérdezni az ügyről, de nem tudtuk őket elérni. Persze nem is tudjuk, hogy mit tudtak volna azon kívül, hogy természetesen nem tudják ezeket a „rágalmakat” elképzelni Zsuzsáról…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását