2024. április 18. - Andrea, Ilma

Medveczky öreg és hülye?

Legalábbis erre (vagyis a címre) lehet élesen következtetni az RTL klub azon indoklásából, amelyben azt fejtegeti, hogy miért bántak eddig kesztyűs kézzel a dívával - bár azt is meg lehetne kérdezni, hogy mennyire kesztyűs az a kéz, ami 900 rongyot vesz e
2009. január 8. csütörtök 18:07 - Pásztor Balázs
Egy sztár és egy csatorna párharca a pénzért

A sztárokkal mindig baj van, tudja ezt mindenki, főleg akik velük dolgoznak. Britney Spearsnek külön igényei által kialakított ötcsillagos szállodai szoba kellett, mikor látogatásával megtisztelte kis hazánkat, de akad, aki kabalatárgya nélkül nem hajlandó fellépni, mások pedig kifejezetten agresszívak és hisztisek. Sokak szerint Medveczky Ilona is ebbe a kategóriába tartozik- némi beképzeltséggel fűszerezve -, de ez nem jelenti azt, hogy meg kénre rövidíteni juttatásait majd egymillió forinttal. Sőt, a művésznő elsősorban ezen kétes adottságai miatt is lehet akkora sztár- vagy inkább celeb -, hogy a Szombat esti lázban is szerepeltessék zsűritagként és fellépőként. Tehát végül is azért akarnak tőle pénzt elvonni, amiért a pénzét keresi.

Mindenesetre a vita kezd elmérgesedni. A történet egyébként alapvetően abból robbant ki, hogy Medveczky egyik - mellesleg ügyvéd - barátja nyilvánosan beszólt az RTL Klubnak, akik ezután nem kívánatos személynek tekintették a forgatáson, amin pedig a díva akadt ki. Ő is adott pár botrányos nyilatkozatot, az RTL Klub írásban szólt hogy ezt talán nem kéne, amire a művésznőnek csak még jobban megeredt a nyelve. A vége a 900 rugó visszatartása lett szerződésszegésre hivatkozva - a 2,1 milla megkapott tiszteletdíj mellé. De állítólag sokkal többet is perelhetne a csatorna, csak Medveczky „magas korára és romló szellemi állapotára” való tekintettel nem tesznek ilyet - ám a díva is perel. Bárki is nyeri meg ezt a jogi perpatvart, a tévécsatornának mindenképpen jó lesz: összeszámolták hogy eddig mennyit utaltunk a csatornára?

Ki az a Medveczky Ilona?

Medveczky Ilona állítólag - hivatalos életrajza szerint - 1941 március negyedikén született - bár már városi legenda szintjén kering az a pletyka, hogy egynéhány évet tudatosan letagad, vagyis hogy jóval öregebb, mint mondja magát, és amennyinek kinéz. Családja szegény sorból származott, amit ha egy érzéketlen apával is megtoldunk, akkor érthető a lány kitűnési vágya. Gyerekkora óta táncos jövőről álmodott, járt az akkor nagynevű Állami Balettintézetbe is. A többi mai celebbel ellentétben ő le is tett valamit az asztalra: fénykorában Magyarország leghíresebb revütáncosa volt, a fél világban - és legfőképp Las Vegasban - kamatoztatta tudását. Több filmszerepben is feltűnt, 2004-ben pedig Érdemes Művész lett.

Gyermeket sosem vállalt - karrierje nem engedte - férje is csupán névben, valamint a hivatalos hercegnői titulus okán volt (a jómadár Wilhelm Alexander von Thurn und Taxis német herceg, aki 2006-ban halt meg és homoszexuális volt), ám régebben kifejezetten veszélyes és tehetős szeretői voltak. A rendszerváltást követően jött csak haza, manapság a kultúréletet színesíti - főleg a Szombat esti lázban, de ő volt a védnöke a budapesti Sisi-Bálnak is 2007-ben. Tucatnál is több kutyájával él együtt házában, amit egy rajongótól kapott. Nemrég rákapott a világháló rejtelmeire, így tartja fenn kapcsolatát külföldi ismerőseivel. Lapunknak interjút is adott a botrány kirobbanásáról és kommunista nézeteiről, amit itt olvashatnak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását