2024. április 28. - Valéria

Királyi lopás

Királyi zsákmánnyal távozott az az autótolvaj, aki II. Erzsébet brit uralkodó egyik unokájának kocsiját lopta el a minap Londonban.
2009. január 8. csütörtök 16:40 - Hírextra
Beatrix hercegnő, András yorki hercegnek, a királynő másodszülött fiának 20 éves leánya egy boltba ugrott be a személyi védelmét ellátó rendőrtiszt kíséretében, és amikor néhány perc múlva kijött, a kedvenc BMW-jének már nyoma sem volt.

Az alattvalók körében csak Beaként emlegetett ifjú hercegnő a The Sun - a legnagyobb brit tömeglap - csütörtöki beszámolója szerint valamelyest maga is felelős a történtekért, ugyanis a slusszkulcsot a lezáratlan kocsiban hagyta, így a tolvajnak nem volt nehéz dolga.

Az ifjú hercegnőnek, aki történelmet hallgat a londoni Goldsmith Egyetemen, volt néhány személyes holmija az ellopott BMW-ben, de a Buckingham-palota tájékoztatása szerint "nem érzékeny jellegű" tárgyakról van szó.

Bea 2005-ben, 17. születésnapjára kapta apjától az 1-es sorozatú, fekete BMW-t, amelyet nagyon szeretett, és rendszerint maga vezetett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását