2024. április 29. - Péter

Kegyelmet kér az áramtolvaj

Kegyelmi kérvénnyel fordult Sólyom László köztársasági elnökhöz egy áramlopásért börtönre ítélt borsodi férfi, aki az általa nevelt hat kiskorú gyerekre hivatkozva kérte büntetése elengedését - értesült a HavariaPress.
2009. január 5. hétfő 20:05 - Hírextra
A most 30 éves sajókazai lakost a bíróság a közelmúltban 5 hónap végrehajtandó fogházbüntetésre ítélte egy áramlopási ügyben, ráadásul le kell ülnie egy másik, hat hónapos, felfüggesztett fogházbüntetést is, amit korábban okirat-hamisításért - egy vásárláshoz felhasznált hamis munkáltatói igazolás miatt - szabtak ki rá. A férfi most azt szeretné elérni, hogy a köztársasági elnök mentesítse a büntetés teljes, vagy legalább részleges letöltése alól annak érdekében, hogy kiskorú gyerekeit ne kelljen állami gondozásba adnia. Az ügy érdekessége, hogy az illető korábban az első gyereke miatt is börtönt kapott, ugyanis a gyerek fogantatásakor az anya még annyira fiatal volt, hogy a férfit megrontásban mondták ki bűnösnek.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását