2024. május 7. - Gizella

Beckham nem bírja már az iramot?

Bár David Beckhamről pár napja azt állították, olyan fitt, hogy még hat évig futballozna, a Milan legutóbbi edzésén készült képek nem arról tanúskodnak, hogy az angol középpályás kirobbanó erőben van.
2009. január 3. szombat 12:20 - Hírextra
A márciusig kölcsönben az olasz együttesben szereplő 33 éves sztár az együttes dubaji edzőtáborában annyira elfáradt a futástól, hogy zihált és levegőért kapkodott. A Milan orvosi stábjának egyik tagja a középpályás pulzusát is ellenőrizte, attól tartva, hogy komolyabb a baj.

A téli szünetben Dubajban készülő olasz alakulat edzésén a játékosoknak a homokban kellett futniuk. Beckham azonban olyan nehezen bírta a tréninget, hogy félpercenként meg kellett állnia kifújni magát.

A Milan orvosa, Jean-Pierre Meerseeman néhány napja azt mondta, hogy az angol labdarúgó erőnléte kiváló, az orvosi vizsgálatok is jó eredményt hoztak, így 5-6 évig még magas szinten futballozhat.

Az olasz együttesben a Hamburg elleni január 6-i barátságos meccsen debütálhat az 107-szeres angol válogatott sztár, aki a Los Angeles Galaxy csapatától érkezett kölcsönbe Ronaldinhóékhoz.
Forrás: inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását