2024. május 8. - Mihály

Ki mit fogad meg jövőre, Ganxsta - Rippel, ...?

Az év végi ünnepeknek vannak kötelező elemeik: ilyen például az újévi fogadalom intézménye. Az év utolsó éjfélje alkalmából ígérünk magunknak valamit – ami aztán vagy megtartunk, vagy nem. Érdeklődtünk sztárjainknál is, náluk mi a helyzet.
2008. december 31. szerda 07:39 - Szalay Gergely, Gedei Szilárd
Fogadom

Az új év eljöveteléhez valamiért hozzá tartoznak a fogadalmak. Eltökéljük magunkat, gondosan ígéretet teszünk valamire – aztán szerencsés esetben egy év múlva konstatáljuk, hogy kevesebbszer szegtük meg fogadalmunkat mint gondoltuk volna korábban.

Kétségkívül csekély haszonnal bíró szokás, de ettől már nem tudunk szabadulni. Adottak persze közhelyes lehetőségek: ilyen a leszokás káros szenvedélyeinkről, vagy a még mindig nem teljesített célkitűzés letudása – embere válogatja.

Érdekes lenne persze felmérni, hányan hódolnak ennek a szokásnak, de nem tudhatjuk biztosan, adott kérdésre ki mennyire őszinte választ adna – ezért az egyszerűség kedvéért négy ismert személyiséget kérdeztünk.

Kembe Sorelnek, az olimpikon tévés műsorvezetőnek nem szoktak különösebb fogadalmai lenni. Abban azonban biztos, hogy továbbra is szeretne tenni a kongói polgárháború áldozataivá vált gyermekekért. Emellett szeretne tenni azért is, hogy az afrikaiakkal kapcsolatos magyarországi benyomások megváltozzanak – ugyanis úgy érzi, többek között Fekete Pákó miatt is hamis kép él bennünk a földrész szülötteiről.



Jaksity Kata, az ATV műsorvezetője szintén ismert támogatója az afrikai gyerekekért folytatott jótékonysági akcióknak – emellett pedig családanya is. Ennek megfelelően sajátos kettősség jellemzi 2009-es terveit. A tévés elsősorban családjával szeretne több időt együtt tölteni – ezt mindig elhatározza, és több - kevesebb sikerrel teljesíti is. Emellett folytatni akarja az afrikai árvákért folytatott munkáját – rendszeresen dokumentumfilmekben számol be az áldatlan állapotokról, és ő maga is támogatja az Afrikai-Magyar Egyesület akcióját, amiben háromezer forintos adományokat gyűjtenek – ekkora összeg ugyanis egy hónapra elég egy gyerek életének megmentéséhez.


Ganxsta Zolee, a szókimondó rapper saját bevallása szerint digó alkat, nem szokott fogadkozni – így 2009-re sem készül különösebb kimondatlan tervekkel. A 2008-as évvel pedig nem elégedett: a zeneipar válságos korszakát éli, és ezt saját bőrén is megtapasztalhatta a Jack Jack dobosa is. Bár ő ezt nem biztos, hogy bevallaná, szerintünk biztos szeretne kislányával is sok időt tölteni...


Rippel Ferenc, a sokszoros világrekorder nem nagyon szereti a fogadalmakat, ugyanis nehéz őket betartani. Életmódjánál fogva a szokásosakkal (leszokás a dohányzásról, italról) nem is tudna mit kezdeni: már eleve egészséges életmódot folytat. Testvérével inkább arra szokták eltökélni magukat, hogy változatlan kitartással és lelkiismerettel folytatják munkájukat. Ennek megfelelően bíznak abban is, hogy folyamatosan meg tudják őrizni a közönségük szeretetét, és tovább öregbíthetik Magyarország hírnevét.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását