2024. május 19. - Ivó, Milán

Thürmerék az utcát választják

A média helyett az utcára helyezi európai parlamenti választási kampánya súlypontját a Magyar Kommunista Munkáspárt - közölte Thürmer Gyula elnök kedden az MTI-vel.
2008. december 30. kedd 15:00 - Hírextra
"A polgári demokratikus média elzár bennünket a nyilvánosságtól" - említette az egyik okot, hozzátéve, hirdetésekre pedig nincsen pénzük; a korteskedést is minimális összegből oldják meg, erejüket amúgy is a 2010-es parlamenti választásokra összpontosítják.

Mint mondta, az utcán, a piacokon, a kocsmákban folytatott kampányuk intenzitását előre jelezheti, hogy ő maga az elmúlt egy évben 220 hazai települést keresett fel.

Közlése szerint a párt központi bizottsága várhatóan februárban dönt az EP-lista összetételéről, az élen feltehetőleg ő áll majd, mint a párt legismertebb személyisége, de a listán helyet kap számos fiatal, munkás és vállalkozó is.

"Nem vagyunk mi az Európai Unió (EU) ellen, csak más EU-t akarunk: a brüsszeli bürokraták és a milliárdosok intézménye helyett a népek, a nemzetek Európáját" - jegyezte meg a politikus, hozzátéve, hogy ennek szellemében célkitűzéseik egyike a lisszaboni szerződés felülvizsgálata.

Thürmer Gyula közlése szerint céljuk, hogy túlszárnyalják 2004-ben elért eredményüket; akkor 56 ezer vokssal a szavazatok 1,83 százalékát szerezték meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2008. december 31. 10:42
Orbán is az utcát választotta és akciói megbuktak.A kocsma jobb hely,mert a randalirozókat onnan kidobják,meg inni is lehet,Thürmernek igaza van.A kukák is az utcán állnak...
sharapova2008
2008. december 31. 10:39
Thürmer ismét az álmodozások korát éli,kinek kell a Magyar Gárdával és a Jobbikkal cimboráló szkizofrén K o m m u n i s t a Munkáspárt?Ja persze,majdnem elfelejtettem,Hitler pártját is Nemzeti S z o c i a l i s t a M u n k á s p á r t n ak hivták,bocsánat a feledékenységért...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását