2024. május 9. - Gergely

Gattuso: közel a Bayern

Gattuso közel került a Bayernhez! A Milan sérült középpályása elismerte, hogy a bajor sztárklub korábban kitartóan ostromolta, és majdnem meg is szerezte.
2008. december 27. szombat 21:09 - Hírextra
Gennaro Gattuso súlyos sérülése miatt vélhetően az idei bajnokságnak csak a hajrájában léphet újra pályára, a Milan játékosa térdsérülést szenvedett. Gattusót meg is kellett műteni, a világbajnok középpályásra körülbelül öthónapos kihagyás vár.

A milánói piros-feketék alapembere az elmúl években a távozás gondolatával foglalkozott, sőt, több csapattal is szóba hozták. Gattusót a Manchester United mellett a Bayern Münchennel kapcsolatban emlegették, de a középpályás végül kitartott a Milan mellett:

- Nagyon közel kerültem egy Bayern-szerződéshez, de végül maradtam, és ezt nem bántam meg. Ez volt az egyetlen jó megoldás, mert még mindig nagyon büszke vagyok rá, hogy a piros-feketék mezét viselhetem – mondta Gattuso, aki elárulta, hogy döntésében nagy szerepe volt Adriano Gallianinak, aki meggyőzte a maradásról:

- Galliani győzködött. Ő volt az, aki elhitette velem, hogy még mindig fontos vagyok a csapat számára. Ez döntő érv volt az elhatározásomban – mesélte Gattuso.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását