2022. december 1. - Elza

Újra összeáll az Omega

Újra összeáll az Omega együttes, hogy március 14-én koncertet adjon Varsóban, a Kultúra és Tudomány Palotájában. A jegyeket már egy hete árusítják.
2008. december 23. kedd 20:39 - Hírextra
Három éve fogalmazódott meg az együttes tagjaiban, hogy szívesen lépnének fel a lengyel fővárosban. Most sikerült társrendező partnert találnia Gordon Istvánnak, a Varsói Magyar Kulturális Intézet igazgatójának.

A magyar intézet a koncert egyik szervezője, és mint Gordon István az MTI-nek kedden elmondta, a rendező cég szóbeli szerződést kötött a népszerű magyar zenészekkel. Bár aláírás csak januárban kerül a papírra, a jegyek árusítása már megkezdődött. A bilétán rajta van az intézet neve is, és ha az eladás jól megy, tartanak az esti előtt egy másik koncertet is délután.

Lengyelországban az Omega komoly magyar márka, nagy rajongótábora van, s naponta akár négyszer-ötször is elhangzik egy-egy nótájuk magyarul, lengyelül vagy angolul a különböző kereskedelmi rádiókban.

Az igazgató fölidézte egyik nyári élményét: Wilanówban, az egykori királyi rezidencia parkjában sétálgatott feleségével, amikor megütötte fülét a Gyöngyhajú lány lengyel szöveggel: az egyik étteremből szűrődött ki az Omega száma.

A varsói koncert után valószínűleg lengyelországi turnéra indul az együttes - tette hozzá Gordon István.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását