2024. április 30. - Katalin, Kitti

Tánc az éhezőkért

Jótékonysági gálaelőadást tart a Csillagszemű Táncegyüttes szombaton Pécsett, az est bevételét éhező gyermekek támogatására fordítják.
2008. december 19. péntek 18:02 - Hírextra
Kittkáné Bódi Katalin az eseményt szervező Pécsi Jótékony Nőegylet elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a hazai táncművészet kiemelkedő, Prima Primissima díjjal is kitüntetett együttese húsz órakor, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának aulájában lép fel. A rendezvény fővédnöke Mádl Ferenc volt köztársasági elnök felesége, Mádl Dalma, az est háziasszonya Endrei Judit lesz. A belépőjegyek háromezer forintba kerülnek, a rendezők mintegy négyszáz érdeklődőt várnak.

A nőegylet elnöke közölte, a gálaest része a szervezet 1997-ben indított, "...nekem nincs ebédem..." elnevezésű programjának, melynek célja a szegénységben élő általános iskolás gyerekek térítésmentes iskolai étkeztetésének biztosítása.

Támogatóinktól tavaly mintegy hatmillió forintot kaptunk, az összegnek köszönhetően fél éven át 240 rászoruló pécsi iskolás étkeztetéséhez járultunk hozzá - jegyezte meg.

Kittkáné Bódi Katalin szólt arról, hogy a szervezet kiemelt figyelmet szentel kiemelkedő képességű, de szociálisan rászoruló középiskolások, válsághelyzetbe jutott, gyermeküket egyedül nevelő anyák és a helyi kulturális élet támogatásának is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását