2024. április 25. - Márk

Béren kívüli juttatások

Megállapodást kötött a Rendészeti Védegylet és a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete (BRDSZ) az Igazságügyi és Rendvédelmi Minisztériummal (IRM) a 2009-es béren kívüli juttatások rendszeréről - közölte a BRDSZ főtitkára kedden az MTI-vel.
2008. december 16. kedd 22:10 - Hírextra
Bárdos Judit elmondta, hogy a tárgyalások jelenlegi állása szerint a kormány 140 ezer forintos fizetésig kompenzálna a 13. havi fizetést. Ha valaki ennél többet keres, például 150 ezer forintot, akkor kiszámolják a 140 ezer forint egytizenketted részét és ezt hozzáadják az adott havi illetményhez.

Hozzátette: ezen felül szintén béren kívüli juttatásként 4 százalékos támogatásban részesülnek cafeteria rendszerben, így a dolgozók választhatnak, hogy milyen formában részesülnek ebben a juttatásban. A támogatást minden munkavállaló egyénileg fogja megkapni - mondta.

Kiemelte, hogy az egyenruhás állomány részére 30 ezer forintos ruházati költségtérítési csekket is biztosítanak, amelyet csak egyenruhára fordíthatnak.

Bárdos Judit elmondása szerint a 13. havi bér kompenzálásáról a héten megállapodás születhet sztrájkbizottság és a kormány között.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását