2024. április 27. - Zita

Futballal a malária ellen

Világsztárok sora lép fel kedden azon a jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen, amelyet a világelső spanyol teniszező, Rafael Nadal és a Real Madrid válogatott kapusa, Iker Casillas szervezett, majd csatlakozott hozzájuk a spanyol kerékpársport két ásza, Alber
2008. december 15. hétfő 08:44 - Hírextra
A futballal a malária ellen elnevezéssel meghirdetett meccset Madridban játsszák, s a bevételt a Vörös Keresztnek utalják át. A tavalyi első, hasonló rendezés 116 ezer eurós bevételt hozott. A szervezők remélik, hogy idén még többel járulhatnak hozzá a malária leküzdése elleni nemzetközi akciósorozat sikeréhez.

A meccsre 6 és 10 euró közötti áron válthatók belépők.

A Casillas fémjelezte válogatottban kapott helyet Contador mellett például a teniszező David Ferrer, a Forma-1 kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso, a gyorsasági motorosoknál sokszoros vb-első olasz Valentino Rossi, s több olyan "igazi" labdarúgók is, mint amilyen Fernando Torres, Sergio Ramos, Xavi, az olasz Fabio Cannavaro. A Nadal-csapatot Sastrén kívül olyan sportos "világmárkák" jegyzik, mint Carlos Moyá vagy a szintén teniszező szerb Novak Djokovic, a ralivilágbajnok Carlos Sainz, a futballcsillagok közül pedig az ex-realos angol David Beckham, a Real Madrid csapatkapitánya, Raúl González és az FC Barcelona kameruni csatárcsillaga, Samuel Eto'o.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását