2024. május 20. - Bernát, Felícia

A Kolozsvárnak nincs szégyellnivalója

Annak ellenére emelt fővel búcsúzott a nemzetközi kupaporondtól a CFR Cluj futballcsapata, hogy az erdélyi együttes Londonban vereséget szenvedett a Chelsea-től a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában.
2008. december 10. szerda 11:38 - Hírextra
A mérkőzésnek már csak a hazaiak számára volt tétje, és a Chelsea ennek megfelelően próbálta uralni a mérkőzést, a 40. percben Salomon Kalou közelről szerzett vezetést az angoloknak egy szabadrúgásból érkező beadást követően. A CFR nem adta fel és az 55. percben Yssouf Koné fejessel egyenlített. A 2-1-es végeredményt a csereként beállt Didier Drogba állította be.

"Jól játszottunk, de nem nagyon jól. Tetszett a CFR játéka, a pályán nem volt nagy különbség a két csapat között. Be kell vallanom, hogy 1-1-nél izgultam a továbbjutásért" - mondta elismerően Luiz Felipe Scolari, a londoniak trénere.

John Terry, a Chelsea csapatkapitánya szerint nem lehet beszélni kiscsapatokról a Bajnokok Ligájában: "Ha a döntőbe akarunk jutni, mint a legutóbbi szezonban, akkor jóval eredményesebben kell játszanunk. A CFR komoly problémákat okozott a mérkőzés egyes szakaszaiban".

Eugen Trica, a kolozsváriak játékmestere valószínűleg utoljára lépett pályára az együttes színeiben, a középpályás a téli átigazolási szezonban a ciprusi Anorthoszisz Famaguszta csapatához szerződik.
"Emelt fővel búcsúzunk a BL-től. Egy döntetlen igazságosabb lett volna, de a Chelsea kihasználta a helyzeteit. A továbbjutás sorsa a Bordeaux elleni két vesztes mérkőzésen dőlt el, ha akkor jobban koncentrál a csapat, többet ért volna el a CFR" - értékelte Trica a csapat BL-szereplését.

A Kolozsvár egy-egy győzelemmel és döntetlennel, s négy vereséggel az utolsó helyen végzett csoportjában, így az UEFA Kupában sem folytathatja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását