2024. április 26. - Ervin

A kurvázás nem boldogít?

Kevésbé boldogok azok az emberek, akik fizetnek a szexért. A válást a leggyakrabban a nők kezdeményezik, a férfiakat pedig az illatok közül leginkább a levendula inspirálja a szexre. Összeállításunkból más érdekességeket is megtudhat a párkapcsolatokról.
2008. december 8. hétfő 11:05 - Hírextra
Kontroll alatt az érzelmek

Több kutatás is bebizonyította már, hogy a legtöbb férfi nem azt a nőt veszi feleségül, akibe szenvedélyesen szerelmes, hanem azt, akivel kapcsolatban kordában tudja tartani a saját érzéseit. Azaz a férfiak feleséget racionális szempontok alapján választanak.

Kalóriaégetés

Bár a szex jó a magas kalóriájú ételek elégetésére, a zsírban gazdag ennivaló nem használ a szexuális aktivitásnak, ezek ugyanis visszafogják a tesztoszterontermelést. Érdemes tehát ebből a megfontolásból is elkerülni a gyorséttermi ételeket.

Zárórakor jobban nézünk ki

A munkaidő vége felé haladva mind a nők, mind a férfiak jobban megnézik egymást, sőt saját külsejük is - talán épp emiatt - fontosabbá válik számukra. A magyarázat egyszerű: annál a gondolatnál, hogy egyedül menjenek haza, vonzóbb az, hogy a másik nem egyik képviselőjével töltsék az estét. Ez pedig a partnert is megszépíti.

A gének meghatározzák a párválasztást

A genetikailag hasonló emberek vonzzák egymást. Ennek sem bonyolult az oka: a gének olyan dolgokat határoznak meg az életünkben, amelyek hatnak a párválasztásra, például azt, hogy hogyan, mivel töltjük a szabadidőnket.

A bor feltüzel

A közös borfogyasztás a párok mindkét tagjában megnöveli a szexuális vágyat, a szőlőből készült nedű ugyanis növeli a szervezet feromontermelését. Érdemes tehát gyakran kibontani egy-egy bort, mert garantáltan dupla élvezetet nyújt.

Túl közel a jóhoz

Azok az emberek, akik gyermekkorukban, egészen pontosan 3 és 6 éves koruk között túl közel voltak egymáshoz, később képtelenek párkapcsolatot kialakítani egymással. Ezt főleg az izraeli kibucokban figyelték meg, ahol a gyermekek együtt nevelkedtek. Megállapították, hogy akik gyermekként túl szoros kapcsolatban voltak, később bátyként vagy húgként tekintettek egymásra, és nem úgy, mint a másik nem képviselőjére.
Forrás: inforadio
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását