2024. április 27. - Zita

Kábítószert találtak a karambol sérültjénél

A sofőrje szörnyethalt annak az autónak, mely Kiskunhalas közelében rohant egy fának szombaton délben, a sérültek egyikénél jelentős mennyiségű kábítószert találtak a rendőrök - értesült a HavariaPress.
2008. december 7. vasárnap 13:10 - Hírextra
Négy cigány fiatalember és gyermek utazott abban a Mercedesben, mely - feltehetően igen nagy sebessége miatt - letért az útról, s egy fának csapódott a Kiskunmajsa és Kiskunhalas közötti úton, Harkakötöny határában.

A Mercedes 36 éves sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe; az autó többi utasa, köztük egy 12 éves gyermek megsérült. A mentők egy életveszélyes, egy súlyos és két könnyű sérültet szállítottak el a baleset helyszínéről. A baleset helyszínelésekor, az egyik sérült kabátjának zsebében 32 darab kábítószergyanús tablettát találtak. A rendőrségi szakértői vizsgálat szerint a tabletták kábítószert tartalmaznak. A kórházba szállított áldozat azt állítja, hogy nem csak, hogy a tabletták, de még a kabát sem az övé. A baleset helyszínén egyébként megjelent az Országos Cigány Önkormányzat elnöke, Kolompár Orbán is, akinek a baleset halálos áldozata hozzátartozója volt.
Forrás: HavariaPress.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását