2024. április 24. - György

Klimaxkönyv

"Amikor az utolsó gyerek is kirepül a házból és a kutya is jobblétre szenderül, akkor kezdődik az öregség" - írja könyvének fülszövegében Scherter Judit. Az életmód témákról és gasztronómiáról évek óta író szerzőnek nem ez az első kötete: a Nagymamakönyv
2008. december 6. szombat 14:15 - Hírextra
Az Athenaeum Kiadó által gondozott könyv - amelynek a héten volt a bemutatója - sokoldalú, együtt érző, kedves humorú, és ami ez esetben tényleg igaz, hiányt pótló.

Legfőbb előnye azonban, hogy praktikusan szól a hormonpótlás dilemmáiról, a mozgás fontosságáról, a helyes táplálkozásról. A kötetben számos kulcsmondat olvasható, megjegyezhető és megjegyzendő gondolatok. Ezek egyike, hogy a "lélek alkalmazkodása az új testi állapothoz, az a legnehezebb".

A sok-sok gond, kínlódás, probléma mellett nem hallgatja el az író azokat az örömöket sem, amelyek élvezete nélkül nehezen volna kibírható az évek múlása. Az unokák adta boldogságot, az anyákkal kialakuló új kapcsolat örömét, egy szabadabb élet lehetőségét, az érett arcok szépségét, a sok gyönyört nyújtó szexuális tapasztalatot, a férj iránti elnéző szeretetet és az élet dolgaiban való eligazodás biztonságát.

Amint a szerző az MTI munkatársának jelezte, és amire az utolsó lapok egyikén is utal, nem biztos, hogy ez az utolsó könyve. A mai óriási túlkínálattal küzdő könyvpiacon nehéz új témát bedobni, de ez Scherter Juditnak most is sikerült.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását