2024. április 29. - Péter

Kényeztesd magad!

Az önkielégítésről még mindig a magányos vénemberek, az apácák és az uborka jut eszedbe? Akkor épp itt az ideje, hogy megnézd, mennyire átalakult a világ! Ne hidd, hogy a tantra, az erotikus vagy a szex-masszázs feltétlenül partner igényel! Mert nem!
2008. december 3. szerda 09:00 - Hírextra
Ismerd meg, és kényeztesd magad! Szóval villany leoltva, zene bekapcsolva, olajokat elő!

Kreatívan!

Ha a női maszturbációról van szó, mindenkinek az ugrik be, hogy ez csak ágyban, háton fekve történhet. De miért ne újítanál? Próbáld ki állva, vagy egy forró kádban! Ha tudsz biztonságos helyet, a lakásból is kiléphetsz! Ne sajnáld magadtól az időt, add meg a módját. Legyen bemelegítés is!

Kétszemközt

Ne érezd kényelmetlenül magad, legalább önmagaddal szembe ne! Adj meg magadnak a lehető legtöbb figyelmet, és megfelelő bánásmódot! Engedd el magad, érzékien szabadulj meg a ruháidtól, ahogy ennek történnie kell! A lényeg, hogy a tested laza legyen!

Új területek

Ízleld, fedezd fel, és hoz lázba a tested! Ez a szakaszra körülbelül 20 percet szánj. Masszírozd a melleidet, hogy érezd a benned rejlő szexuális energiát! Aztán haladj egyre lejjebb és beljebb! Tested minden egyes zugát érintsd meg, és izgasd fel. Majd végződjön a kalandtúra a végső behatolással: ujjakkal ki és be!

A te G-pontod

Először neked kell megtalálnod magadnak. A hüvely nyílásától nem messze, a falán találod ezt az idegvégződést! Érintsd meg, ahogy jólesik! A másik kezed se maradjon tétlen!

Ne feledkezz meg valamiről…

Ez pedig a férfi! Ha hosszú ideig csak egyedül, a fenti módon kényezteted magad, akkor előfordulhat, hogy elfelejted, a szex páros tevékenység is. Az az ideális, ha mindkettőt csinálod, folyamatosan!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását