2024. március 29. - Auguszta

Kihallgatták a lövöldöző focistát

A bíróság kihallgatta Plaxico Burresst, a profi amerikaifutball-liga (NFL) egyik legjobb elkapó játékosát, aki véletlenül lábon lőtte magát egy pisztollyal.
2008. december 2. kedd 09:25 - Hírextra
A címvédő New York Giants sztárja egyelőre szabadlábon védekezhet, miután kifizette a 100 ezer dolláros óvadékot. A következő tárgyalásra majd csak az idény után, március végén kerül sor. Ha bűncselekmény miatt elítélik, akár három és fél évtől 15 évig terjedő szabadságvesztést kaphat.

A 31 éves amerikaifutballista egy éjszakai lokálban mulatozott, amikor fegyvere - egyelőre ismeretlen okból - elsült. Burress nem volt életveszélyben, azonban kórházban kell kezelni.

A Giants fenegyerekének nem ez volt az első "balhéja" a szezonban: korábban elmulasztotta az egyik csapatgyűlést, amiért egy meccsre szóló eltiltást és 117.500 dollár büntetést kapott. Októberben 45 ezer dollárra büntette a liga, mert sértegette a bírót és kidobta a labdát a nézőtérre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását