2024. április 26. - Ervin

A gyönyör újabb magasiskolája

Folytatjuk megkezdett sorozatunkat! Luke Bradbury a szerzője annak a könyvnek, melyben őszintén mesél arról az időről, amikor escort srácként dolgozott. Luke mindent tud, amit egy férfi tudhat a nőkról, a szexről, a gyönyörről. Íme Luke tanácsainak másodi
2008. november 29. szombat 17:00 - Hírextra
Csak szexre és alvásra használd az ágyadat

Csak akkor látogasd meg az ágyikódat, amikor okod is van rá! Ha könyvet olvasol, vagy tévét nézel az ágyban, csak, hogy elüsd valamivel az időt, a szexuális életed csődöt fog mondani. Mindig legyen egy kis gyenge fény a hálószobádban, a bútorok és a különböző szövetek megválasztására pedig nagyon ügyelj. Ezzel a kis trükkel eléred, hogy már akkor, amikor belépsz ide, a szoba szinte hívogat egy vad éjszakára vagy egy luxus alvásra.

Időtakarékosság

Az emberek általában rohanó életet élnek, ebből fakadóan pedig hagyják, hogy a szex csak úgy véletlenszerűen történjen meg, inkább kaphatóak egy gyors menetre, figyelmen kívül hagyva ezáltal a közös életüket. Fontos, hogy kizökkenjetek a napi rutinból, ne váljon az életetek menetrenddé. Ha csak egy felesleges félórátok adódik egy nap, masszírozzátok át alaposan egymást, így mindjárt lesz egy közös, intim élményetek.

Öltözz tudatosan!

Tedd világossá a dolgokat azáltal, hogy olyan ruhát veszel fel, ami egyértelműen jelzi a szándékaidat – az élvezetet pedig tartogasd a partnered számára. Próbálj meg szexisen felöltözni, és a jutalmad sem marad el. Egy elejtett célzás a csábító fehérneműdre, amit mellesleg a teljesen hétköznapi ruhád alatt viselsz, rögtön az egekbe repíti a pulzusát. Amikor vetkőzni kezdesz, kérd meg, hogy segítsen. Az éjszakai viseleted is legyen mindig vonzó. Találd meg a középutat aközött, amit te szeretsz viselni, és aközött, ami őt beindítja.

Szórakozz!

A szex sosem lehet valami átlagos házimunkaszerű dolog. Éppen annyira a te kedvedre kell, hogy történjen, mint amennyire a pasid kedvére. A magabiztosságod alapvető hozzávalója a jó és változatos szexuális életnek. Örülj minden helyzetnek, és tekintsd úgy ezeket, mint egy lehetőséget arra, hogy a legtöbbet kihozd az egészből és legtöbbet nyújtsd a pasidnak is. A szexnek mindkettőtök számára győztes élménynek kell lennie.

Masszírozzatok!

A masszás kiváló módja annak, hogy kellően ellazuljatok, és megfelelő hangulatba kerüljetek egy forró éjszakához. A legtöbb nőnek ugyanis szüksége van előjátékra, hogy ráhangolódjon a szexre, rengeteg férfinek ez viszont nehézséget okoz. Ragadd meg a lehetőséget, hogy felfedezd a barátod kedvenc erogén zónáit. Jegyzed meg, hogy milyen érintések pörgetik be a leginkább, és legközelebb már könyörögni fog értük!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását