2024. április 29. - Péter

Házi nyúlra lövünk?

Új környékre költöztél? Akkor kiélvezheted, hogy mosolygós, kedves arcok integetnek, köszönnek minden egyes lépcsőfordulóban. Szóval máris otthon érzed magad. Pláne, ha a közvetlen szomszédod egy láthatóan szingli, szexi lány.
2008. november 27. csütörtök 11:57 - Hírextra
Ha visszautasít…

Kínos találkozások

Mi van, ha csak rosszul veszed a jeleket? Ha szimplán csak azért kedves, mert egy falon fogtok osztozni. Te pedig hősként leszólítod, randit kérsz, ő meg mondjuk nemet mond…ezután minden nap, reggel és este, amikor összefuttok, kínosan érzed majd magad. Bujkálás, pletykák, gonosz szemvillanások….Kell ez neked?

Esélytelen, hogy egy másik nőt is megismerj a környékről!

Mielőtt kiszemelnél egy valakit, ismerd meg a többieket is! Szánj időt arra, hogy megtanuld a neveket, alakíts ki magad körül egy ismerős közeget! Ne adj ki magadról túl sok intim információt, még a legközelebb lakónak se, mert megütheted a bokádat.

Rossz benyomást keltesz!

Amint beteszed a lábad a házba, máris összesúgnak mögötted a lakók. Keresik, miben hibázol, kinek a garázsát foglalod el elsőként. A következő állomás, hogy milyen nőket hozol fel, mekkora bulikat csapsz, és rámozdulsz-e az ügyeletes szinglikre. Ugye nem akarod rögtön megszerezni a kétes hírű gigolo címet?

Ha belemegy…

Azonnal hozzád költözik

Hidd el, nem is telik el bele pár nap, és már felteszi a kérdést, minek rohangáljatok át egymáshoz, amikor össze is lehetne bútorozni. Nem lesz lehetőséged, hogy egy kicsit hosszabb időt férfias magányodban tölts, mert vagy ő, vagy megbízott figyelői rajtad tartják majd a szemüket! És persze, ha megbántod őt, az egész ház nyilvánosan mellette demonstrál már, hiszem már ezer éve ott lakik…

Ha szakítatok, akkor is „melletted” marad

Talán ez a legnyomósabb érv, amiért nem érdemes kikezdeni egy ott lakóval. Akár egy csúnya, nyilvános jelenetbe torkollok a kapcsolat, akár magatok közt intézitek el, mindenki tudni fog az esetről. És te minden álmos reggel belefutsz majd, vagy csak ha leviszed a szemetet, megnézed a postádat… Arról nem is beszélve, hogy ha új lányt szeretnél felvinni, az sem sima ügy.

Lehet, hogy flúgos

A szakítás mindig előhozza a nőkből a legrosszabbat. Gondolj csak a folyamatos e-mailek-re, SMS-re, netán otthonra címzett levelekre. Most gondold végig, hová fajulhat ez, ha az érintett nőszemély látótávolságon belül él. Tudja, mikor mész el otthonról, és mikor érsz haza. Ha volt már nálad, talán elcsent egy kulcsot, tudja, mit és hol tartasz. Ha csúnya véget ért a kapcsolatotok, hidd el, mindenre képes lesz
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását