2024. április 26. - Ervin

Kilenc ember kórházban a Moszkva téri baleset miatt

Kilenc ember került kórházba, közülük kettő súlyosan sérült meg abban a balesetben, amely kedd reggel történt a fővárosi Moszkva téren, amikor egy tűzoltóautó és egy távolsági buszjárat karambolozott a fővárosban, a Moszkva téren - tájékoztatta az MTI-t a
2008. november 25. kedd 14:55 - Hírextra
A sérültek valamennyien a busz utasai voltak, közülük hét ember 14 órára elhagyhatta a kórházat, két súlyos, de nem életveszélyes sérültet benntartottak. A Szent János kórház Diós árok úti telephelyére szállított betegek közül az egyik mellkassérülést szenvedett, a másikon csuklóműtétet kell végrehajtani - tájékoztatta közleményben a kórház az MTI-t.

A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője az MTI-nek a baleset körülményeiről azt mondta: a megkülönböztető jelzést használó tűzoltóautó a Krisztina körút irányából tartott a Szilágyi Erzsébet fasor felé. A kereszteződéshez érve elengedte a villamost, majd behajtott a kereszteződésbe, ahol összeütközött a villamos takarásából, balról érkező busszal. Mindkét jármű totálkárosra tört - fűzte hozzá Molnár Péter.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását