2024. május 14. - Bonifác

A liberálisok emelt fővel bólinthatnak a költségvetésre

Gyurcsány Ferenc szerint az SZDSZ emelt fővel mondhat igent a költségvetésre, és elégedett lehet azzal, amit elért, hiszen megvalósult a hiány gyors csökkentésére vonatkozó kérése: létrejött a plafontörvény, illetve a stabilizációs és adóreform alap is. E
2008. november 25. kedd 14:46 - Hírextra
A kormányfő úgy látja, a hétfői nyilatkozatok után biztosak lehetnek benne, hogy "az országnak lesz költségvetése ezekben a válságos időkben", a kormánynak pedig elegendő támogatása lesz a parlamentben a költségvetéshez.

Gyurcsány Ferenc arról is írt: a koalíció felbomlása után a fő feladatuk az volt, hogy megerősítsék a kormányzóképességet, bebizonyítsák, hogy a MSZP önállóan is tud kormányozni.

"Ebben sokan kételkedtek. Pedig szerintem ma (kedden) lezáródik a 2008 tavasza és vége közötti átmeneti időszak, amely elsősorban arról szólt, lehet-e kisebbségben kormányozni" - fogalmazott.

A miniszterelnök hozzátette: a választásig hátralévő másfél évnyi időt arra használják, hogy a Magyarországot is elérő brutális világgazdasági válság körülményei között ne csak a válságra, de a jövőre is koncentráljanak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását