2024. május 19. - Ivó, Milán

Izgalmas nap a Kung Fu kedvelőinek

Születésnapi programra hívja az érdeklődőket a Hét Csillag Sáska Kung Fu stílus iskolája. A stílus idén ünnepli 25.-ik születésnapját, melyet nagyszabású versennyel, majd egy izgalmas küzdősport gálával ünnepelnek.
2008. november 21. péntek 14:52 - Hírextra
A Golden Tiger’s Kung Fu iskola szervezésében ismét egész napos rendezvényre várják a Kung Fu, és a küzdősportok kedvelőit. A rendezők rengeteg programmal, látványos bemutatókkal készülnek a születésnapi gálára.

Napközben távol-keleti formagyakorlatokkal, light-contact küzdelmekkel szórakoztatják a nézőket mintegy 120 versenyző részvételével.

Este kezdetét veszi a küzdősport gála, ahol oroszlántánc, hagyományos kínai harcművészeti bemutatók, magas technológiát felvonultató fényjáték ugyanúgy részét képezi a programnak, mint a magyar hagyomány elemeit felvonultató néptánc, és végül a profi Sanda küzdelmek.

Az este házigazdája Kovács KOKO István, díszvendége Miló Viktória, de a stílus nagymesterei is a vendégek között lesznek Hong-Kong-ból, Angliából, Németországból, és Franciaországból.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a szervező Hét Csillag Sáska Stílus iskola, és a Golden Tigers’ SE.

Időpont: 2008. 11. 29.
Helyszín: Pestlőrinc Sportcsarnok, Budapest XVIII. Thököly u. 5.
Program:
11-18 óráig versenyek
18 órától Küzdősport Gála, Sanda küzdelmek
Forrás: xlsport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását