2024. április 26. - Ervin

Bolt beszólt

A pekingi játékokon mindhárom aranyérmét világcsúccsal nyerő jamaicai sprintersztár, Usain Bolt cáfolta azokat a doppingvádakat, amelyeket a kilencszeres olimpiai bajnok Carl Lewis fogalmazott meg.
2008. szeptember 27. szombat 10:47 - Hírextra
A nemzetközi szövetség (IAAF) által 1999-ben az Évszázad atlétájának választott amerikai legenda nemrég azt firtatta, miként lehet, hogy valaki az egyik évben 10.03 mp-t fut 100 méteren, következőben pedig már 9.69-et. Hozzátette: az eddig 9.80 mp-en belül futók többsége már megbukott az ellenőrzésen, amely Jamaicában amúgy is kétséges színvonalú, mivel nem lehet előzetes bejelentés nélkül megvizsgálni a versenyzőket

"Tudom, hogy tiszta vagyok. Keményen dolgozom a céljaimért, Lewis pedig mondhat, amit akar, az az ő véleménye. Ha valaki gyors, rögtön elkezdődik a szóbeszéd, de én változtatni akarok ezen" - jelentette ki Bolt, aki 100 m-en 9.69 mp-es, 200-on 19.30 mp-es, míg a 4x100-as váltóban 37.10 mp-es világrekorddal nyert Pekingben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását