2024. április 26. - Ervin

Crespo a Realban?

Az argentin Hernan Crespo ügynöke szerdán Pedrag Mijatoviccsal, a Real Madrid sportigazgatójával tárgyalt a válogatott labdarúgó esetleges szerződtetéséről.
2008. november 19. szerda 14:23 - Hírextra
A megállapodás mindkét fél számára ideális lenne. Az utóbbi időben gyengélkedő spanyol bajnoki címvédő együttes holland csatára, a súlyos sérülést szenvedett Ruud van Nistelrooy helyére megfelelő embert keres, míg Crespo távozni szeretne az olasz Internazionalétól.

Az argentin támadót nem kedveli José Mourinho, az Inter portugál vezetőedzője, aki a bajnokságban csak elvétve küldi őt pályára, míg a Bajnokok Ligájába be sem nevezte.

A Realnak többek között éppen ezért lenne kitűnő vásár Crespo, hiszen a téli átigazolása után tavasszal a bajnokság mellett a BL-ben is segíthetné a csapatot, már amennyiben túléli a csoportkört.

A korábban az AC Parmában, a Chelsea-ben és az AC Milanban is szerepelt 33 éves Crespo a mostani szezonban mindössze három olasz bajnokin léphetett pályára, s ezeken összesen 89 percet játszott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását