2024. április 29. - Péter

Popsi-mánia

Az anál a szex bevett része, ám nem mindenki szereti. Ha jól csinálod, izgalmas, élvezetes, merész. De mi a helyzet a függőkkel?
2008. november 18. kedd 15:10 - Hírextra
Orvosi eset?

Vannak párok, akik ritkábban, mások minden alkalommal beiktatják. Egy másik kategóriába tartoznak azok, akik már kizárólag így képesek élvezni. Ott valami gond lehet: vagy a nővel, vagy a pasival!

Az első lépés: vallj színt!

Ha nem mondod el a párodnak, hogy neked már túl sok a jóból, sosem fog változtatni. Csak így köthettek kompromisszumot, hiszen a cél az, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Ha egy pasi csak a fenék láttán áll fel, szakemberhez kell fordulnia!

Ez valami különleges!

Emlékeztesd, hogy az ánusz nem be-, hanem kijárat! Ez nem jelenti azt, hogy hátul bejönni tilos, de csak olykor-olykor. Ez a járat nem kimondottan a közösülésre hivatott, ezért kell például mesterségesen nedvesíteni. Türelmet igényel, teljes ellazulást, és persze még több odafigyelést a másikra.

Mennyi az elég?

Észre kell venned, és tiszteletben is illik tartani, mikor esik jól párodnak, és mikor nem. Ha bebizonyosodott, hogy orvosilag nincs gond a férfivel, akkor bizony nincs más választás, női praktikákkal kell megszerettetni vele újra a „hagyományos” közösülést. Szerencsére rengeteg segítség áll rendelkezésedre, hogyan terelgesd az útját! Látogassatok el együtt egy olyan üzletbe, ahol kiválaszthatjátok, mi a legizgalmasabb. Csak talál valamit, ami legalább annyira lelkesíti, mint az anál.

Végszó: az anális szex bizonyítottan élvezhető, tehát nincs abban semmi rossz, ha egy pasi rákattan. Akkor kell cselekedned, ha minden alkalommal ezért könyörög, és semmi más nem is izgatja fel.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását