2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Jimmy Page: Nincs Zeppelin, Plant nélkül

Az utóbbi időben a Led Zeppelin zenekar körül több pletyka keringett, mint a Brad Pitt-Angelina Jolie házaspár sokéves átlaga. Újra összeállnak, Robert Plant is velük tart, majd ő mégsem. Most újabb adalékkal bővült a bulvár hírözön.
2008. november 18. kedd 19:12 - paulson
Már lassan valóságshowszámba ment a legendás csapat újjáélesztése, és az ezzel párhuzamosan induló énekeskeresés is. Pár lábra kapott hangosan hápogó hír után Robert Plant kerek perec megmondta, hogy ő nem tart egykori zenésztársaival (illetve a volt dobos fiával).

Jimmy Page-től (jobban mondva a menedzsmentjétől) most újabb mindent „megvilágosító” nyilatkozat érkezett. Eszerint bármit is hoz a jövő, Robert Plant részvétele nélkül nem lehet Led Zeppelinről beszélni. Aggodalomra semmi ok: nem arról van szó, hogy feladták volna a turné – és egy esetleges új lemez – tervét. Itt egyszerűen a név az érdekes. Más történetről lesz akkor már szó, de az eddig fegyverbe (stílszerűbben hangszerbe) szólított zenészekre számíthat a közönség.

Ha jó, ki tudja, hogy zavar-e majd bárkit is, hogy nem „léghajó” néven kápráztatnak el minket. Legrosszabb esetben ők lesznek a Zed Leppelin - lényeg a zene, aminek minőségében nincs okunk kételkedni.









A dal ugyanaz marad?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását