2024. április 29. - Péter

Diáklányok verekedése

Rendőrségi ügy és tévériport lett abból a verekedéssé fajuló szóváltásból, amely egy dombóvári középiskola diáklányai között történt november elején - tájékoztatta kedden az MTI-t Kis-Csordás Béláné alezredes, a dombóvári kapitányság sajtóreferense.
2008. november 18. kedd 13:43 - Hírextra
Két 15 éves diáklány érintett az ügyben, egyikük trágár kifejezésekkel illette társát, feltehetően szerelemféltésből, mire a másik úgy vett elégtételt, hogy pofonvágta és megcibálta a haját - mondta el az alezredes. Egy szemtanú jelezte tanáruknak a verekedést, mire őt is megfenyegette az elkövető - tette hozzá.

Az iskola fegyelmit indított a lányok ellen, a sértett szülei azonban a rendőrséghez fordultak, és értesítették az egyik kereskedelmi televíziót is, amely riportot forgatott az esetről.
Bejelentést tett a megfenyegetett szemtanú is.

Az eset után egy héttel az elkövető - hatodmagával - az utcán megállította a sértettet, és belerúgott. A rendőrség garázdaság miatt indított eljárást, amely akár két év szabadságvesztéssel is sújtható.
Ugyanennek a középiskolának a diákjai korábban már szerepeltek a híradásokban; akkor túlkoros, iskolakerülő társaik zsarolással kényszerítették őket értéktárgyaik átadására - erősítette meg az MTI információit Kis-Csordás Béláné alezredes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását