2024. április 30. - Katalin, Kitti

A nők véleménye a fontosabb

A határozott férfi csak látszat, valójában ő is tudja, mindig a nők irányítanak. Az RTL Klub műsorvezetője és táncpartnere, Südi Iringó verhetetlennek bizonyul a parketten. A harmadik adást leszámítva mindig elsőként jutottak tovább, ezzel nagyon magasra
2008. november 18. kedd 10:58 - Hírextra
– A tangóval a zsűrit megnyertük, a közönségnek viszont jobban tetszett Dorottyáék tánca. Nagy öröm az élen végezni, de nem keseredtünk el a második hely miatt. Mindenféleképpen inspirál ez a helyzet, és legközelebb még jobb teljesítményt nyújtunk. Ez a négy pár már nagyon erős, így nagyjából kiegyenlítődtek az esélyek.

András megcsillogtatta előttünk latin és standard tánctudását is, mindkét műfajban jól megállta a helyét. Elmondása szerint eddig azt hitte, hogy a latin táncok állnak hozzá közelebb, de a tangó után már nem volt benne olyan biztos.

– A hátam nagyon merev, emiatt a standard táncok előnyösebbek számomra. A kedvenceim a tangó és a quickstep. A tangó nagyon pasis tánc, míg a quickstep vicces. Amit talán a legkevésbé szerettem, az a jive volt, de csak azért, mert még a lelkemet is majdnem kiköptem közben.

A színész szerint a színházhoz nem is hasonlítható az új táncos szerep. Elárulta, mindössze három éve, a Csárdáskirálynőben kellett egy jelenetben táncra perdülnie, de annak köze sem volt ezekhez a műfajokhoz. Azelőtt pedig a szalagavatóján lépett színpadra, akkor cigánytáncot adott elő. Egyébként bulikban imád csörögni.

Az András–Iringó páros titka talán az egymással való kommunikációban és a habitusukban rejlik. Mindketten nagyon komolyak és elhivatottak, ha munkáról van szó.

– Amikor gyakorolunk, én Iringónak mindig elmondom, hogy a parketten táncos akarok lenni. Egész életemben színészkedem, de arra ott van a színpad, most azonban nincs helye színjátéknak, nem akarom megúszni a lépéseket.

András hétről hétre tökéletesebb, amit bizony négy nőnek köszönhet. Először Iringótól kap visszajelzést, aki a produkciók előtt mindig dicséri. Aztán a nagylánya, Luca – aki szintén táncol és mindig a nézőtéren ül – látja el jó tanácsaival.

– Az első telefon Ancsikának megy a fellépés után, akivel óriási szerencsém van. Ő is táncos, és tudja, hogy próba és időbefektetés nélkül ezt nem lehet csinálni, ezért nagyon megértő. Akárcsak a kislányom, Franciska, aki nagyon édes. Igazi jó baba: csak eszik és alszik. Másodszorra pedig mindig édesanyámat hívom fel, aki persze elfogult velem.

A sármos színész bevallotta, nem lenne igaz, ha azt mondaná, nem számít neki a győzelem.

– Egyszerűen végig szeretném táncolni. Nem is tudok jobbat elképzelni, mint hogy bekerülünk a döntőbe. A tánc alázatot, fegyelmet, pontosságot tanított, és az egész egy hatalmas élmény számomra, szeretném élvezni, amíg lehet.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását