2024. április 25. - Márk

Kylie férjhez megy?

Kylie Minogue prágai koncertjén jelenti be, hogy hozzámegy partneréhez, Olivier Martinez francia színészhez - olvasható a Mlada fronta Dnes cseh napilapban.
2008. március 27. csütörtök 21:29 - Hírextra

Kylie Minogue május 12-én ad koncertet Prágában, és a lap szerint kétszáz barátját hívta meg az egyik luxusétterembe az egybekelést vagy az eljegyzést megünnepelni.

A 39 éves Kylie Minogue - nővére, Danii Minogue szerint - mindig is arról álmodott, hogy színpadon legyen az esküvője.

Az ausztrál énekesnő május 10-én, éjszaka érkezik Prágába, és több időt tölt a városban, mint KylieX2008 elnevezésű turnéjának más helyszínein. (Minogue május 15-én a Budapest Sportarénában is fellép.)

A koncert este 9-kor kezdődik, egy órával később, mint a turné többi koncertje. A koncertet szervező cseh iroda illetékese elmondta, hogy nem tudják megerősíteni a hírt, miszerint az énekesnő Prágában esküszik, de az tény, hogy a koncert elején egyetlen tévétársaság sem lehet jelen, és fotósok is kevesen dolgozhatnak.

Minogue és Martinez öt éve jár együtt. A francia színész volt az énekesnő mellett, amikor az énekesnőt emlőrák miatt kezelték, és a média már 2006-ban arról spekulált, hogy házasság lesz a dologból. Ám a pár tavaly szakított, aztán idén februárban újból együtt látták őket egy nyilvános rendezvényen.
Minogue először ad koncertet Csehországban május 12-én.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását