2022. szeptember 28. - Vencel

Akvárium a vécében

Akváriumos vécécsészét kínál egy kínai cég olyan állatbarát családoknak, amelyek helyszűke miatt nem tarthatnak lakásukban valamilyen házi kedvencet.
2008. november 16. vasárnap 12:03 - Hírextra
A vécékagyló tartályát megosztják, s elülső részébe az akvárium kerül. A hátsó részét viszont az eredeti rendeltetése szerint funkcionáló, azaz a vízöblítést szolgáló tartály foglalja el. E megosztás révén biztosítható, hogy az akváriumban a halaknak mindig elegendő víz álljon a rendelkezésére - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap online kiadásában.

A gyártó szerint az akváriumos vécékagyló ideális az olyan kínai családok számára, amelyek társat szeretnének gyermekeiknek, ám lakásuk mérete nem engedi meg egy négylábú kedvenc, vagy akár egy akvárium elhelyezését.

A megoldás környezetbarát és költségtakarékos is, mivel a megosztott tartályban kevesebb víz fér el, így csökken a vízfogyasztás. Kisebb az áramfogyasztás is, mivel az akvárium megvilágítását LED-fényforrás (fénykibocsátó dióda) biztosítja, így a fürdőszobában nem kell feltétlenül felkapcsolni a villanyt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását