2024. május 4. - Mónika, Flórián

A Fidesz új javaslatot készít

A Fidesz új határozati javaslatot készít a Déli Áramlatról szóló magyar-orosz megállapodással összefüggésben, miután korábbi indítványuk, amelyben a rendkívüli parlamenti ülést is kezdeményezték, okafogyottá vált. Répássy Róbert (Fidesz) erről a házbizott
2008. február 28. csütörtök 13:45 - Hírextra

A Fidesz frakcióigazgatója hangsúlyozta: nem az a lényeg, hogy rendkívüli, vagy normál ülés keretében, hanem az, hogy az Országgyűlés tárgyaljon erről.

Répássy Róbert úgy látja, a magyar parlamentarizmus elleni puccs, amit Gyurcsány Ferenc Moszkvában tesz, mert a nyugati demokráciákban ilyen horderejű megállapodást, ami az emberek életét évtizedekre befolyásolja, nem kötnek meg a parlament megkerülésével.

Hozzátette: úgy tudja, előzetesen kormánydöntés sem született a megállapodás aláírásáról, hiszen a miniszterelnök még a kabinet szerdai ülése előtt bejelentette .

Az ellenzéki képviselő megdöbbentőnek tartja, hogy az SZDSZ kihátrált a Fidesz azon kezdeményezése mögül, hogy szólítsák fel a miniszterelnököt az aláírás elhalasztására, pedig ezzel egy nappal korábban még egyetértettek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását