2024. április 28. - Valéria

Nem voltak gyerekgyilkosságok az árvaházban

Nem történtek gyilkosságok az 1980-as években árvaházként működő Haut de la Garenne nevű intézményben - közölték a Jersey szigeti hatóságok.
2008. november 12. szerda 18:43 - Hírextra
A nyomozók elvetették a korábbi feltételezéseket, amelyek az 1986-ban bezárt árvaházban élő gyerekek esetleges meggyilkolására és elégetésére vonatkoztak. "A mostani megállapításunk szerint a törvényszéki vizsgálatok nem utalnak arra, hogy gyermekeket vagy másokat öltek volna meg az Haut de la Garenne-ben" - mondta David Warcup rendőrkapitány-helyettes szerdai sajtótájékoztatóján.

A 2006-ban kezdődött ügy csak idén februárban kapott komolyabb nyilvánosságot, miután a rendőrség bejelentette, hogy egy gyermek testére bukkantak a helyszínen. Az emberi maradványok (gyerekfogak, csontdarabok) felfedezését követően májusban a hatóságok már egy gyilkossági nyomozás megindításának lehetőségéről számoltak be. Nem sokkal ezután, a nyomozás kapcsán három embert tartóztattak le kiskorúak elleni nemi erőszak vádjával.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását