2024. május 17. - Paszkál

Biciklilopás-sorozat

Három biciklitolvaj-banda mintegy félszáz kerékpárt lopott el az elmúlt hónapokban Egerben - jelentették be az egri rendőrkapitányság szerdai sajtótájékoztatóján.
2008. november 12. szerda 16:55 - Hírextra
Eddig 34 kerékpárt találtak meg a rendőrök, nem egy közülük több százezer forint értékű, egyedileg összeszerelt példány - közölte a sajtótájékoztatón a kapitányság bűnügyi osztályának vezetője.

A három, egymástól független társasághoz összesen 11-en tartoztak, többségükben huszonéves fiatalok, illetve fiatalkorúak is; valamennyiük esetében előzetes letartóztatást vagy házi őrizetet rendelt el a bíróság - tette hozzá Bognár József.

Az alezredes elmondta, hogy az első csoport öt tagját még augusztusban, újabb két tolvajt pedig októberben csíptek el.

Előbbiek 11, utóbbiak 7 kerékpárlopást ismertek be, ám ezek a biciklik nem kerültek elő, mert a tolvajok nem hajlandóak elmondani, hogy kiknek adták el.

Ugyanakkor november 9-é újabb két tolvajt fogtak el; az ő vallomásuk alapján tartott házkutatások során került elő a 34 kerékpár.

A 250-500 ezer forint értékű kerékpárokat 8-10 ezer forintért, az olcsóbb példányokat pedig 2-3 ezer forintért értékesítették - közölte Bognár József.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását