2024. május 19. - Ivó, Milán

Letartóztatták a piricsei gyilkosság gyanúsítottjait

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a piricsei gyilkosság gyanúsítottjait; egy 21 éves fiatalembert nyereségvágyból elkövetett emberölés, míg két, szintén 21 éves és 27 éves társát bűnsegédi részvétel miatt tartják fogva - közölte az ügyben nyomoz
2007. szeptember 17. hétfő 12:55 - Hírextra

Piricsén egy 51 éves vegyesbolt és presszótulajdonost öltek meg a múlt héten szerdán éjjel, s a holttestet másnap találták meg a kereskedelmi létesítmények raktárában - emlékeztetett a nyírségi főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője.

Orosz István alezredes elmondta, a nyomozás során terelődött a gyanú egy öttagú társaságra, amelynek tagjai ellen jelenleg is folyik rendőrségi eljárás rablás, lopás és más bűncselekmények miatt.

Az agresszív, a rendőri intézkedéseknek mindig ellenálló és azok ellen rendre feljelentéssel élő csoport három tagja ezért került a nyomozók látókörébe, mert egyikük márkás cipőjének nyoma megegyezett a bűncselekmény helyszínén találttal nyommal.

A nyomozás során a 21 éves fiatalember beismerő vallomást tett, miszerint pénzt akartak szerezni a megölt embertől, s a gyilkosságot ő követte el, egy nagyméretű reszelővel fejbe vágta a sértettet, majd nyél nélküli részével megszurkálta. A vallomás igazságtartalmának ellenőrzésébe szakértőket vontak be.

Az elkövetés eszközét, valamint az elhunyt ellopott és elásott mobiltelefonját a rendőrség a gyanúsítottak által jelzett helyen megtalálta.

A sajtótájékoztatón a szabolcsi főkapitányság bűnügyi osztályvezetője beszámolt arról is, hogy a nyíregyházi kórház intenzív osztályán még mindig válságos állapotban van az a török állampolgár, akit még szeptember 6-án öt mátészalkai lakos bántalmazott súlyosan Ökörítófülpösön, mert nem ivott velük a helyi kocsmában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását