2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Gyurcsányt és Csáky Pált is meghallgatja a külügyi bizottság

Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt és Csáky Pált, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának elnökét is meghallgatja szerdai rendkívüli ülésén az Országgyűlés külügyi és határon túli magyarok bizottsága - mondta Németh Zsolt (Fidesz) , a testület elnöke kedden
2008. november 11. kedd 18:24 - Hírextra
"Meg kívánjuk hallgatni a miniszterelnököt arról, hogy milyen javaslatokat kíván tenni a Robert Fico (szlovák) miniszterelnökkel folytatott tárgyalásán" - mondta Németh Zsolt. Hozzátéve: a szerdai bizottsági ülés zárt lesz.

A külügyi bizottság elnöke kedden a testület ülésén jelentette be, hogy péntekre rendkívüli ülést hív össze. Az ülés után Németh Zsolt meghívta Gyurcsány Ferencet is a találkozóra, a miniszterelnök azonban pénteken nem lesz Magyarországon, így egy szerdai időpontot javasolt a megbeszélésre.

A kormányszóvivő kedden délelőtt jelentette be, hogy a szlovák és a magyar kormányfő szombaton találkozik Komáromban és Révkomáromban (Komarno).
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását