2024. május 5. - Györgyi

Bajnokok Tornája Mogyoródon

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) szombaton a Hungaroringen rendezi meg a Bajnokok Tornája elnevezésű viadalt, amelyen a szakágak idei győztesei, valamint további klasszis pilóták - összesen hatvankét versenyző - vesz részt.
2008. november 11. kedd 07:15 - Hírextra
A viadalon minden pilóta egyforma autóval - Suzukival - indul.A versenyzők a Hungaroringen kialakított 4,3 km-es szinkronpályán mérik össze tudásukat, futamonként kétkörös viadalokon (egyet a külső-, egyet pedig a belső körön teljesítve).

A délutáni döntőbe az időeredmények alapján rangsorolt legjobb 16 versenyző jut, azzal a kikötéssel, hogy ott minden szakágból egy-egy, a selejtezők során legjobb időeredményt elérő pilóta kvalifikációja biztosított. A finálé során az egyenes kieséses rendszer érvényesül, tehát a jobb időeredménnyel végző versenyző jut tovább.

A végső párviadal győztese szerzi meg a Bajnokok bajnoka címet.A mogyoródi pályán sorra kerülő szinkronversenyre ingyenes lesz a belépés.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását