2024. május 3. - Tímea, Irma

Megvan a Szombat esti láz első kiesője

Rózsa Györgynek véget ért a tánc: Lányával, Csillával ők búcsúztak először a Szombat esti láz versenyétől. A nyolc táncospár kemény felkészülési idő után lépett a szigorú zsűri és a még kritikusabb nézőközönség elé.
2008. november 2. vasárnap 17:55 - Hírextra
A Szombat Esti Láz új évadának első adása a műsorvezetők, Ördög Nóra és új partnere, Bereczki Zoltán fergeteges táncával indult, majd a látványos álarcos nyitány után következtek a szambázó sztárok és profi partnereik.

Csányi Sándornak és Práger Kittynek volt a legnehezebb dolga, hiszen az övék volt az első tánc, a zsűri - Pálinkó Lujza, Zsámboki Marcell, Medveczky Ilona, Böhm György - ugyan dícsérte őket, de Sándortól több mosolyt vártak.

Őket Dammak Jázmin, Miss Universe Hungary 2008 követte, aki Kovács Zoltánnal - Keleti Andrea szintén profi versenytáncos férjével - fergeteges koreográfiát készítettek stílusosan a Dancing Queen zenéjére.

Kiss Ramóna és párja, Markó Róbert táncán pedig egyáltalán nem érződött, hogy felkészülésük során Ramóna balesetet szenvedett, amikor egy emelésnél a földre zuhant.

Rózsa Györgynek és lányának legutóbb Csilla szalagavató bálján volt alkalma együtt táncolni, a zsűri inkább Csilla érdemeit sorolta, mint édesapjáét.

Udvaros Dorottya és Angyal András tánca magával ragadta a közönséget, erotikusan elegáns koreográfiát készítettek.

Katus Attila aerobic világbajnok Molnár Andreával az oldalán sportolóhoz méltóan nehéz feladatot vállalt, természetesen aranyérmes megoldással.

Gáspárné Bea asszony és Cseh Szakál Tibor szambája is hatalmas sikert aratott. Győzike méltán lehetett büszke feleségére.

Végül az est megkoronázásaként a tánccipőt húzó korábbi műsorvezető, Stohl András és Südi Iringó lépett a parkettre, és varázsolta el a zsűrit és a közönséget, akik a legmagasabb pontszámmal honorálták produkcióikat.

A nézők szavazatainak és a zsűri pontszámainak összesítésével kialakuló végeredmény értelmében Rózsa Györgyék estek ki, ők jövő héten már nem folytathatják. A Szombat esti láz színpadán hatalmas meglepetésként – állítása szerint utoljára – táncolt és énekelt a díva, a revüszínpadok koronázatlan királynője, Medveczky Ilona.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását