2024. május 21. - Konstantin

Megtalálták Jenifer Hudson unokaöccsének holttestét

Elképzelhető, hogy a Jennifer Hudson amerikai színésznő eltűnt unokaöccse után kutató amerikai rendőrök megtalálták a hétéves fiút, Julian Kinget, ugyanis hétfőn Chicagóban egy gépkocsiban rábukkantak egy fekete bőrű gyerek holttestére.
2008. október 27. hétfő 21:12 - Hírextra
A hatóságok egyelőre nem erősítették meg, hogy a holttest Julian Kingé. Jennifer Hudson előzőleg százezer dolláros (22,2 millió forint) jutalmat ígért unokaöccse megtalálójának.

A kisfiú - Hudson nővérének, Juliának a gyermeke - akkor tűnt el, amikor az afro-amerikai művész édesanyját és bátyját múlt pénteken meggyilkolták chicagói házukban.

Eddig egy gyanúsítottat fogtak el és adtak át Illinois állam bűnüldöző szerveinek. A kettős gyilkosság és a gyermekrablás ügyében ugyancsak nyomoznak William Balfour, Julia Hudson különvált férje után is, és keresnek egy 1994-es évjáratú, fehér Chevrolet Suburban típusú gépkocsit. A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy mi volt a bűntények motivációja, de valószínűnek tartják, hogy "családi ügyről" van szó.

Julian King holttestét egy nyitott kisteherautó vezetőfülkéjében találták meg a város West Side nevű negyedében. Az autót a holttesttel együtt elvontatták. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozik ezzel kapcsolatban.

Hudson három évvel ezelőtt az American Idol tehetségkutató show-ban tűnt fel, a világhírt a Dreamgirls című musical filmváltozatában játszott szerepe hozta meg neki, amiért tavaly Oscar-díjat kapott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását