2024. április 30. - Katalin, Kitti

Gyurcsány, a ripacs

Áder János szerint egy ripacskodó kalandor az ország miniszterelnöke, aki "ha kell táncol, ha kell, könnyeivel küszködve áll a nyilvánosság elé, ha kell, keblére öleli az ellenzéket is, de mindig szerepet játszik".
2008. október 25. szombat 06:41 - Hírextra
Az Országgyűlés Fidesz által delegált alelnöke a Magyar Nemzetnek adott interjúban azt mondta, a Gyurcsány Ferenc és kormánya okozta terheket még akkor is érezni fogják a gyermekeink, amikor a magyar emberek 99 százaléka már nem is emlékszik rá.

A politikus hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc sem a válság kezelésére, sem a bizalom helyreállítására nem alkalmas, marketingpolitizálást folytat, és egyetlen célja az, hogy bármilyen eszközzel megnyerje a napi politikai csatákat az MSZP-n belül és politikai riválisaival szemben.

Az interjúban azt is mondta: az emberek érzik, hogy hiteltelen a kormány, ezért a nemzeti csúcsot úgy fogadták, mint egy látványpékséget, erős fenntartásokkal. Hozzátette, az értelmes javaslatokról a Fidesz hajlandó egyeztetni, de a pénzpiaci válsággal kapcsolatban a döntéseket a kormánynak kell meghoznia, és azok következményeit is vállalnia kell. Úgy fogalmazott, nem lehet állandóan maszatolni.

Áder János az interjúban kijelentette: ha valaki nem képes arra, hogy nehéz helyzetben felelős és jó döntést hozzon, akkor azt tanácsolja, hogy mondjon le hivataláról.

Személyes javaslataként azt fogalmazta meg, hogy Gyurcsány Ferenc a lehető legrövidebb idő alatt adja át a helyét egy új - a válság kezelésével megbízott és arra alkalmas - kormánynak. A Magyar Nemztenek adott interjúban arról is beszélt, hogy ezzel egyidejűleg döntést kellene hozni arról, hogy az európai parlamenti választásokkal egyidőben legyenek országgyűlési választások is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2008. november 3. 21:28
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
Ez is egy virus!
sharapova2008
2008. november 3. 13:34
Ha Gyurcsány ripacs mik vagytok ti thurvj97 és Csermanek János/van pofád ezt a jeligét használni/! Közönséges honlapvirusok vagytok,de szerencsére vannak virusirtó programok is...
Usama bin Muhammad bin `Awad bin Ladin
2008. október 30. 05:09
http://www.jmmajka.eoldal.hu/cikkek/archivum/gazdasagi-valsag
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását