2024. április 30. - Katalin, Kitti

Bepróbáltak egy potom 400 milliós csalást

Négyszázmillió forintos zsarolási kísérlet miatt nyomoz a rendőrség az Újbudán található Infopark déli részének fejlesztésével kapcsolatban - írja a szombati Magyar Hírlap.
2008. október 25. szombat 06:48 - Hírextra
A napilap érdeklődésére a BRFK közölte, hogy az V. kerületi kapitányság áprilisban zsarolás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A Magyar Hírlap úgy tudja, a nyomozás egy négyszázmillió forintos zsarolási kísérlet ügyében folyik, amelynek a tétje az, hogy ki építheti be a Lágymányosi híd tövében található Infopark szabadon maradt területét, amely 62 ezer négyzetméter nagyságú.

A napilap információi szerint az ügyben felmerült egy kerületi szocialista képviselő neve is. A férfi állítólag részt vett a találkozón, amelyen egy ügyvéd négyszázmillió forintot ajánlott a Noveco Invest Kt. képviselőinek, ha azok lemondanak az Infopark déli részére elnyert földhasználati jogukról.

Ha ezt nem teszik meg, akkor baleset érheti őket - írja a megzsaroltak elmondása alapján a Magyar Hírlap.A cikk szerint a területen elférhet akár kétezer lakás, vagy irodaházak is és egy ilyen beruházás értékel elérhető a 20-25 milliárd forintot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását