2024. május 10. - Ármin, Pálma

Az uniós források átcsoportosítására van szükség

Akkor érdemes a magyar vállalkozóknak lemondani az adócsökkentésről, ha látják, hogy a kormányzat a befolyó jövedelmeket hatékonyan osztja el - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.
2008. október 20. hétfő 06:32 - Hírextra
Csak a kiadások jelentős csökkentésével és az uniós források átcsoportosításával lát kiutat a jelenlegi gazdasági helyzetből a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Parragh László, aki részt vett a kormányfő által kezdeményezett nemzeti csúcstalálkozón, az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a globális pénzügyi válságra adott válaszoktól is függ, hogy annak hatásai milyen mértékűek lesznek Magyarországon.

Emlékeztetett arra, hogy az uniós államok közül Magyarország költségvetése van az egyik legrosszabb állapotban. Parragh László a nemzeti csúcstalálkozót a válság kezeléséhez fontos első lépésnek nevezte, amelyet azonban szerinte stratégiai és szakértői szintű megbeszéléseknek is követniük kell.

A kormány által átdolgozott költségvetésre utalva a szakember arról beszélt: a magyar vállalkozóknak csak akkor érdemes lemondaniuk az adócsökkentésről, ha látják, hogy a kabinet a befolyó jövedelmeket hatékonyan osztja el.
Forrás: inforadio
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását