2024. április 29. - Péter

Tízmilliókat veszíthetett II. Erzsébet a tőzsdén

Tízmilliókat veszthetett a brit uralkodó a londoni tőzsde összeomlásszerű árfolyamzuhanása miatt. A Daily Express című brit bulvárlap szombati becslése szerint II. Erzsébet királynő részvénybefektetéseinek piaci tőkeértéke 37 millió fonttal (14 milliárd f
2008. október 19. vasárnap 07:39 - Hírextra
A The Sunday Times által a brit pénzarisztokrácia felső ezréről minden évben kiadott lista áprilisban közölt idei összeállítása a királynő személyes vagyonát - az akkori állapot szerint - 320 millió fontra becsülte, vagyis ha helytálló a Daily Express szombati becslése, az uralkodó több mint tíz százalékkal szegényebb lett a pénzügyi felfordulás miatt.

Az Európában irányadó Londoni Értéktőzsde fő árfolyammutatója, a FTSE-100-as az elmúlt kereskedési hetet ugyan - hosszú idő óta először - ismét valamivel a négyezer pontos lélektani határ felett zárta, de az index így is 40 százalékkal jár a tavaly júniusban mért 6732 pontos legutóbbi legmagasabb zárási csúcsa alatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását