2022. július 4. - Ulrik

Milyen a tökéletes nászajándék?

Ha esküvőre kerül sor, a nászajándék kérdése gondolkodásra adhat okot. Sok helyen nagy fejtörést szokott okozni, mivel lepjük meg az ifjú párt. Akár előre megadott listából is választhatunk, ha a házasulandóknak van konkrét elképzelésük. De az is lehet, hogy nászajándék helyett pénzt, sorsjegyet kér a pár, azonban minden esetben illik meglepni valamivel.
2021. március 14. vasárnap 10:38 - HírExtra

Ha nem akarja sokat törni a fejét azon, mivel lepje meg a házasulandókat, íme néhány remek ötlet!

A nászajándék jelentősége

Nem véletlenül okoz sokszor fejfájást, mit is adjunk ajándékba. Egy nászajándéknak sok kritériumnak kell megfelelni, hiszen ideális esetben az ember életében egyszeri és megismételhetetlen alkalom az esküvő. Melyre természetesen illik különleges és szívhez szóló ajándékkal kedveskedni.

Egy nászajándék esetében fontos, hogy egyedi legyen, ne jöjjön szembe minden háztartásban. Legyen praktikus, ne kelljen órákat bíbelődni az összerakásával és ne legyen körülményesen tárolható vagy túlságosan törékeny. Személyre (vagy inkább párra) szabott, ötletes megoldásban gondolkodjunk. A minőségre különösen figyeljünk, ha valahol, akkor itt igazán fontos az időtállóság.

Ötletes megoldások

Ha biztos akar lenni abban, hogy a kiválasztott ajándéknak valóban hasznát veszik majd, érdemes a konyhára fókuszálni. Minden háztartás lelke a konyha, a legfontosabb eseményeket finom fogásokkal szokás megkoronázni. De egy hétköznapi egyszerű vacsora is meghatározó pontja a napnak.

Ha konyha, akkor konyhai eszközök. Itt most nem a turmixgépre, kenyérpirítóra és egyéb elektromos dolgokra gondolunk, hanem egyszerűbb és mégis különleges használati tárgyakra.

A fából készült egyedi, ötletes ajándék, amely a konyhában hasznosul és adott esetben díszíti is azt, remek választás házasságkötés alkalmára.

Képzeljen el egy egyedi, kézzel készített, ízléses színvilágot képviselő vágódeszkát, és valósítsa meg a Fajándékok weboldal segítségével!

Fa vágódeszkák különlegessége

Hogy mitől lesz különleges egy vágódeszka? 3 dolog kell hozzá: jó alapanyag, jó szakember és jó sok kreativitás. A Fajándékok tárgyakban mindhárom ötvöződik egyszerre.

A prémium minőségű fa vágódeszka lehet kerek vagy szögletes, formabontó vagy íves, egy fafajtából vagy több fa ötvözetéből készült, nyeles vagy nyél nélküli. Prémium minőségű fából készül minden tárgy, megfelelő kezelés után kerül a vásárló kezébe, így biztos lehet benne, hogy egyedi, biztonságos, időtálló és tökéletes ajándék lesz.

Nem csupán vágódeszka lehet egyedi ajándék, számos konyhai és egyéb kiegészítő közül választhat. Edényalátétek, kínálótálak, fából készített gyönyörű fali és asztali órák, dekorációs termékek és játékok, mind olyan különlegesség, aminek biztosan örül és hasznát veszi az ifjú pár.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását