2024. április 29. - Péter

Kommandósok kapták el az agresszív bűnözőt

Kommandósok ütöttek rajta egy, már tizenegyszer büntetett, és jelenleg is csaknem tíz körözés alatt álló, agresszív bűnözőn Kiskunfélegyházán - értesült a HavariaPress.
2008. október 19. vasárnap 07:40 - Hírextra
A gyanú szerint a 34 éves csongrádi lakos bűnlajstromán, csak az idei évből zaklatás, súlyos testi sértés, jelentős értékre elkövetett csalás, és több rendbeli lopás is áll. Januárban például életveszélyesen megfenyegetett egy helybéli asszonyt, majd néhány nappal később, saját lakásán úgy megverte a náluk vendégeskedő csongrádi nőt, hogy az 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az ütlegek terén nem kímélte családját sem: augusztus közepén feleségét bántalmazta úgy, hogy az asszony arc- és orrcsontja több helyen eltört. Ami a számlájára írható vagyon elleni bűncselekményeket illeti, augusztus végén álnéven egy szegedi lakost tévesztett meg azzal, hogy 12 tonna kábelhulladékot ajánlott fel részére, aminek ellenértékeként át is vett több mint tízmillió forintot, de a kábelhulladékot "elfelejtette" leszállítani. Mindemellett a férfi a környék több benzinkútján is úgy tankolt, hogy az üzemanyag árának megfizetésével "adós" maradt, mivel a helyszínről minden tankolás után azonnal elhajtott. A férfi az ügyében folyó büntetőeljárások során többszöri idézésre sem jelent meg kihallgatásra, így augusztus végén elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene. Az időközben beszerzett információk alapján jutott a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozóinak tudomására a férfi jelenlegi búvóhelye, így pénteken a megyei kommandósok közreműködésével rajtaütöttek a kiskunfélegyházi rejtekhelyen. A már tizenegy alkalommal büntetett férfit - aki a legutolsó büntetéséből tavaly szabadult - a rendőrség őrizetbe vette, és előterjesztést tett előzetes letartóztatására.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását