2024. május 7. - Gizella

Szávay Pennetta ellen kezd

Szávay Ágnes az olasz Flavia Pennetta ellen kezd a hétfőn rajtoló, 600 ezer dollár összdíjazású linzi fedettpályás női tenisztornán.
2008. október 19. vasárnap 19:06 - Hírextra
Az MTI információja szerint a világranglistán jelenleg 27. magyar játékos várhatóan kedden, legkésőbb szerdán játszik a rangsorban 17. riválisával.

Szávay és Pennetta - aki vasárnap döntőt játszott a zürichi viadalon az amerikai Venus Williamsszel - eddig egyszer találkozott WTA-tornán: három éve Bogotában, salakon az olasz nyert.

A magyar teniszező szintén indult a zürichi versenyen, de már a nyitó körben kikapott a francia Marion Bartolitól. Ezzel az idén 26 győzelme mellett 24-szer szenvedett vereséget, a világranglistán pedig az áprilisi 13.-ról visszacsúszott a 27. helyre.

A linzi tornán a volt világelső szerb Ana Ivanovic az első, míg az orosz Vera Zvonarjova a második kiemelt. Pennettát a hetedik pozícióba rangsorolták, a magyar nem szerepel a kiemeltek között.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását